Thaimassage flashback erotik svensk

Thaimassage flashback erotik svensk Finns det män som går på thaimassage för att "bara" få just massage? Eller är alla som går in på en salong 99% torskar enligt svensk. Efter att för ett par månader sedan återigen fått uppleva att en favorit lämnat Sverige för att åka tillbaka till Thailand har mina TM-besök mest. Förhandlingen börjar men det visar sig vara lite svårt då tjejen vaken kan engelska eller svenska. Förstår att hon vill ha 2k för FS. Ställer jag. Jag tycker det låter som ett bra förslag då jag aldrig provat på thaimassage tidigare, vilket han gjort ex antal gånger både i Sverige och i.

Med anledning av att många inlägg i Thaimassage-tråden är av sådan natur att de egentligen borde vara i detta underforum så startar jag. Sidan Den stora recensionstråden om thaimassage i Sverige! [Inga PM-requests!] Idag besökte jag thaimassage ställe för första gången. Följt denna tråd i flera år och har själv varit på thaimassage i flertalet städer runtom i europa och en del i sverige men aldrig varit på jakt efter.

Sidan Den stora recensionstråden om thaimassage i Sverige! [Inga PM-requests!] Idag besökte jag thaimassage ställe för första gången.

Förhandlingen börjar men det visar sig vara lite svårt då tjejen vaken kan engelska eller svenska. Förstår att hon vill ha 2k för FS.

Ställer jag. Följt denna tråd i flera år och har själv varit på thaimassage i flertalet städer runtom i europa och en del i sverige men aldrig varit på jakt efter.

Flashback Forum - Sökresultat - Thaimassage

Finns det män som går på thaimassage för att "bara" få just massage? Eller är alla som går in på en salong 99% torskar enligt svensk.

Efter att för ett par månader sedan återigen fått uppleva att en favorit lämnat Sverige för att åka tillbaka till Thailand har mina TM-besök mest. Jag tycker det låter som ett bra förslag då jag aldrig provat på thaimassage tidigare, vilket han gjort ex antal gånger både i Sverige och i.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail